Москва

Други дан након терористичког напада: Свијеће, цвијеће, играчке и тишина

  • Извор: АТВ
  • 24.03.2024. 13:53

Други дан од напада који се догодио у концертној дворани "Крокус сити хол“ у Москви људи се окупљају како би положили цвијеће и запалили свијеће жртвама масакра.

Групе грађана Москве приносе цвијеће, пале свијеће те остављају играчке у част жртава терористичког напада.

Како је синоћ за АТВ рекао представник предсједника Народне скупштине Републике Српске Синиша Видовић главни град Русије након терористичког напада наставио је да живи нормално.

Нова драма у Русији

Нова драма у Русији

Једино што је другачије, рекао је Видовић, јесте то што је појачано присуство служби безбједности на улицама Москве.

Подсјећамо, у терористичком нападу који се догодио у концертној дворани "Крокус сити хол“ у Москви страдало је више од 130 људи. Билан повријеђених данас је порастао на 152, од којих су десетине у критичном стању.

Расте број повријеђених у терористичком нападу у Москви

Расте број повријеђених у терористичком нападу у Москви

Након напада ухапшено је 11 особа које се доводе у везу са нападом, док су четворица осумњичена као директни извршиоци напада.

Руске службе демантовале су наводе да су ухапшени држављани Русије.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм