Руски филозоф

Дугин: Путин показао како се комуницира са западом

  • Извор: СРНА
  • 09.02.2024. 14:15

Руски филозоф Александар Дугин оцијенио је да је интервју руског предсједника Владимира Путина са америчким новинаром Такером Карлсоном историјски и "најуспјешнији догађај у медијској политици од почетка специјалне операције".

Дугин је истакао да је овај интервју намијењен западној публици која не зна ништа о руској историји, како би схватила да су Руси и Украјинци један народ, а такве лекције су важне.

"Оно што овај интервју чини таквим (историјским) није чак ни оно што је рекао предсједник, већ чињеница да је направљен искорак захваљујући невјероватној популарности Карлсона у америчком друштву, који се, заправо, сматра фигуром број један америчке конзервативне већине", казао је Дугин.

Додик: Запад сатанизује Путина као што ради са Србима

Додик: Запад сатанизује Путина као што ради са Србима

Он је нагласио да је то веома исправан потез руског предсједника, јер званични глобалистички медији, елитни и владајући кругови западног друштва "још неће чути, разумјети, вјеровати, емитовати и цензурисаће његове ријечи".

"Путин је нашао, можда, једини начин у овој ситуацији како да своје разумијевање и украјинског сукоба и нашег односа према Западу и будућности свијета пренесе широј јавности", оцијенио је Дугин.

Он је назвао интервју "најуспјешнијим догађајем у медијској политици од почетка специјалне операције".

Према његовим ријечима, то је први, али фундаментални корак ка потпуно другачијем схватању Запада, као и да је власт на Западу непријатељ Русије, али да западно друштво и народи нису, преноси "РТ Балкан".

Зеленски је донио одлуку, па шокирао: Обрт у Украјини

Зеленски је донио одлуку, па шокирао: Обрт у Украјини

Дугин је Путинов интервју назвао "обраћањем америчком народу" упоредивши га са "директном линијом" и "обраћањем нацији", а његов резултат, према његовим ријечима, "неће дуго чекати".

"Тај разговор ће ући у историју, јер је могуће да ће га каснији историчари описати као догађај захваљујући коме је избјегнут нуклеарни сукоб. Чак ни најобјективнији, најпажљивији, најисправнији представници Запада не знају ништа о руској историји, о нашим народима, о томе како се све развијало, како се одвијала судбина територија старих земаља. То су наше старе земље. Украјина је стара земља јединственог руског народа", нагласио је Дугин.

Он је рекао да је ово сјајан примјер како треба да буду рађени интервјуи и саопштења.

"Морамо да говоримо детаљно, да дајемо историјске примјере, да се позивамо на црквену историју и филозофију. Путин је показао примјер како се генерално разговара са свима, односно темељно, убједљиво, аргументовано, на основу озбиљних извора", закључио је Дугин.

Пратите нас и путем Вибера

  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм

    ''''Филм

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм