Због лажне дојаве

Евакуација у Бијелој кући, ватрогасци, Хитна помоћ...

  • Извор: Б92
  • 15.01.2024. 18:10

Екипе Хитне помоћи и ватрогасне службе упутиле су се данас ка Бијелој кући у Вашингтону, како би одговориле на оно што се испоставило да је лажна узбуна за пожар.

У тренутку позива и доласка екипа ватрогасаца и предсједник САД Џозеф Бајден и његова породица били су у другој предсједничкој резиденцији, у Кемп Дејвиду.

Тешка несрећа, голф смрвљен

Тешка несрећа, голф смрвљен

Ватрогаци и запослени у Хитној помоћи одговорили су на дојаву нешто након 7 ујутру по локалном времену да је Бијела кућа у пламену и да је једна особа заробљена унутра, пренио је АП позивајући се на неименовани извор из Бијеле куће.

За неколико минута, ватрогасна и хитна медицинска служба Дистрикта Колумбија и особље америчке тајне службе утврдили су да је ријеч о лажној дојави.

Хиљаде на протесту пољопривредника у Берлину, министар извиждан

Хиљаде на протесту пољопривредника у Берлину, министар извиждан


Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм