Sumnjiva pošiljka  

Evakuisana zgrada u centru Njujorka

  • 24.10.2018. 17:17

Zgrada Tajm Vorner centra u NJujorku evakuisana je nakon što je sumnjivi paket poslat poštom pronađen u prostoriji za poštu agencije Si-En-En, saopšteno je iz njujorške policije.

Za sada nije poznato da li je sumnjiva pošiljka slična onima koje su poslate u Bijelu kuću, kao i na adrese bivših predsjednika SAD Baraka Obame i Bila Klintona, čija je supruga Hilari bila kandidat na predsjedničkim izborima 2016. godine. 

Tajna služba SAD ranije je saopštila da je u toku ispitivanje sumnjive pošte poslate na adrese bivših predsjednika i Tajm Vorner centra. 

Mediji su ranije javili da je izvršeno presretanje sumnjive pošiljke, upućene na adresu Bijele kuće, a izvor upoznat sa slučajem tvrdi da takva pošiljka nije postojala. 

Bijela kuća je osudila pokušaje napada na Obamu i Klintonove. 

Portparol Bijele kuće Sara Senders saopštila je da je u toku istraga, nakon koje će se preduzeti mjere kako bi se bilo ko zaštitio od prijetnji ljudi koji su poslali ove pošiljke.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм