Европски парламент

Фон дер Лајен завршила говор уз лавеж пса

  • Извор: Агенције
  • 13.12.2023. 18:29

Говор шефице Европске комисије Урсуле фон дер Лајен на сједници Европског парламента завршен је гласним лавежом пса, емитованим преко аудио система централне сале за састанке Европског парламента у Стразбуру.

"Покажимо нашим грађанима моћ Европе када је уједињена и уздигнуте главе. Слава Европи“, рекла је Фон дер Лајен на крају говора о резултатима шпанског предсједавања Савјетом ЕУ.

Послије њених ријечи, из звучника се чуо гласан и продужен псећи лавеж који је послије неколико секунди тишине угушио смијех европских посланика. 

Како пише лист "Политико" пас који се чуо припада једном од посетилаца са оштећеним видом. Пас се ушуњао у салу и почео гласно да лаје, што је забиљежио и микрофон за говорницом, те се лавеж промолио цијелом салом Европског парламента.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм