Kolumbijsko prvenstvo

Fudbaler se skinuo kako bi ometao rivala prilikom slobodnog udarca

  • Извор: Новости.рс
  • 19.10.2022. 16:22

Glavni "junak" te priče, ako se junakom i može nazvati akter velikog skandala koji je potresao kolumbijsko prvenstvo, je Heison Perea.

On igra za čuveni Independijente Santa Fe, koji je devet puta bio prvak države, a 2015. osvojio i Kopa Sudamerikana, drugo po snazi južnoameričko klupsko takmičenje (iza Kopa Libertadores).

Perea je na gostovanju "jaguarima" iz Kordobe u 4. minutu uradio nešto nezamislivo:

Dok je domaćin imao slobodan udarac sa opasne pozicije, on je riješio da skine šorts i tako ometa izvođača:

Gol nije postignut tom prilikom, Perea je pritom izbjegao javnu opomenu od sudije koji nije ni primijetio šta je ovaj uradio, ali... na kraju su se radovali domaćini iz Kordobe.

Independijente se, uz promašeni penal, držao do 77. minuta, kada je pri rezultatu 1:1 isključen jedan njegov igrač, da bi Haguares u četvrtom minutu sudijske nadoknade preko Rohasa, kome je to bio drugi gol na meču došao do 2:1.

Ekipa "striptizera" Heisona Pereee, Independijente Sante Fe, je poslije ovog poraza u 18. kolu osma na tabeli (osam ekipa i prolazi u plej-of), a klub iz Kordobe je na dalekom 16. mjestu.

Тагови:
  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.