Огласили се

Хит објава полиције из Аустралије: "Маргот је покрадена, истражујемо"

  • Извор: Агенције
  • 24.01.2024. 18:33

Након што су објављене номинације за овогодишње Оскаре обожаваоци Маргот Роби бијесни су јер глумица није номинована у категорији најбоље глумице за своју улогу у једном од најпопуларнијих филмова 2023. године - Барби.

Чак се огласила и аустралијска полиција. Државна полиција у савезној држави Викторији на Фејсбуку је објавила урнебесну поруку. Тако су исказали своје мишљење након што је Маргот изостављена из номинација.

Маргот је одрасла у Квинсленду у Аустралији, који није близу Викторије, али тамошњи полицајци очито јој чувају леђа.

Полиција проводи истрагу након што је наводно украдена номинација за Оскара за најбољу глумицу.

"Жељели бисмо искористити ову прилику да подсјетимо све садашње становнике Викторије да размотре пријаву било каквог злочина који није хитан, попут крађе, путем нашег онлајн алата за пријаву. То је практичан и једноставан начин да нам поднесете извјештај у било које доба дана", написали су уз урнебесну фотографију.

Подсјетимо, Барби је зарадила осам номинација, али Академија није номиновала Грету Гервиг, редитељку и сценаристкињу, као ни Маргот Роби, главну глумицу, док је Рајан Гослинг номинован за најбољу споредну улогу у филму.

Та је одлука разбјеснила фанове који су преплавили друштвене мреже коментарима, а изгледа да се није свид‌јела ни глумцу који је утјеловио Кена. Сада се огласио о свему.

"Мало је рећи да сам разочаран што нису номиноване у својим категоријама", поручио је Гослинг у изјави.

"Јако сам почашћен што сам номинован заједно са својим невјероватним колегама који су глумили у другим одличним филмовима. И никад нисам мислио да ћу ово рећи, али сам невјероватно поносан што сам утјеловио пластичну лутку имена Кен", додао је.

"Ипак, нема Кена без Барби, а нема филма о Барби без Грете Гервиг и Маргот Роби, које су најзаслужније за овај невјеројатан филм", закључио је он.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: