Na auto-putu

Horor kod Frankfurta: Srpkinju zaklao muž

  • Извор: Курир
  • 26.03.2022. 12:56

Državljanka Srbije (40) ubijena je na auto-putu u Njemačkoj kod Frankfurta, saznaje Kurir!

Prema riječima izvora Kurira, sumnja se da je ženu sa više uboda nožem usmrtio bivši muž, koji navodno nije državljanin Srbije.

- Tragedija se dogodila u prošlu subotu uveče, kada je Srpkinju na auto-putu kod Frankfurta kolima presreo bivši muž. On je obišao njen auto i natjerao je da stane u zaustavnu traku, a kada je ona to učinila, napadač je istrčao iz kola i nožem više puta po vratu izbo nesrećnu ženu, koja nije ni stigla da napusti vozilo - kaže izvor Kurira upoznat sa slučajem.

Njemački Bild naveo je da je jedan muškarac uhapšen na licu mjesta, nakon što je nožem teško povrijedio ženu u automobilu na auto-putu. Prema njihovim navodima, žena je odmah prevezena u bolnicu, gdje je i hitno operisana.

- Međutim, povrede su bile jako teške, tako da je nesrećna žena preminula u ponedjeljak. Nije uspjela da se izbori sa povredama - navode njemački mediji i dodaju da je osumnjičeni muškarac sproveden u pritvor.



Тагови:
  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм:Поново код куће (16+)

    '' Филм:Поново код куће (16+)

  • 23:50 Васкршња посланица и Пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

    ' Васкршња посланица и пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

  • 02:00 Ноћни програм

    Ноћни програм