"Сексуални предатор“

Имао однос са дјевојчицом (13), па је послао у школу: Осуђен на 100 година затвора

  • Извор: Телеграф
  • 09.12.2023. 14:28

Кристофер Кратамел (43) из Самерфилда у Америци осуђен је на 100 година затвора због сексуалног односа са дјевојчицом која има 13 година.

Проглашен је кривим за осам кривичних дјела: двије тачке за развратан или ласцивни сексуални чин према дјетету од 12 или више година, али млађем од 16 година; двије тачке за путовање ради сусрета са малољетником; двије тачке оптужбе за наговарање дјетета на сексуално понашање; и двије тачке за наговарање дјетета или особе за коју се вјерује да је дијете за незаконито сексуално понашање коришћењем компјутерских услуга или уређаја.

Дјевојчицу је упознао преко "Снепчета" у децембру 2022. године. Сљедећег мјесеца одвезао се од Самерфилда до Еџвотера да упозна дјевојчицу која се искрала из своје куће. Краутамел ју је покупио и одвео у хотелску собу гдје су имали секс, наводи се у изјави. Затим ју је оставио на вријеме да стигне аутобусом до школе. Дјевојка је истражитељима рекла да је Краутамелу рекла да има 13 година, а он да има 32 године.

Државни тужилац Р.Ј. Лариза је у саопштењу навела да он никада више неће бити слободан.

"Овај сексуални предатор више неће угрожавати нашу дјецу“, рекао је државни тужилац Р.Ј. Ларизза.

"Умријеће у државном затворском систему. У 7. кругу тражићемо максималне казне за оне који уништавају нашу дјецу”, рекао је он.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:15 Инстаграм, живот под филтером, документарни програм

    '' 'Инстаграм, живот под филтером, документарни програм

  • 13:10 Емисија: Досије (Р)

    Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције.

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Филм: Живи били, па видјели (Р) (12+)

    'Филм: Живи били, па видјели (Р) (12+)