Kremlj

"Napad sa dronovima planirani teroristički akt i pokušaj atentata na šefa države"

  • Извор: СРНА
  • 03.05.2023. 14:25

Ruski predsjednik Vladimir Putin nije bio u Kremlju u trenutku napada dronovima, saopšteno je danas iz Kremlja.

U saopštenju se navodi da Putin radi u rezidenciji u Novom Ogarjovu izvan Moskve, te da se njegov radni raspored neće mijenjati, prenosi "Raša tudej".

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov rekao je da će se 9. maja održati vojna parada povodom Dana pobjede na Crvenom trgu u Moskvi uprkos današnjeg napada.

Moskva ovaj incident vidi kao planirani teroristički akt i pokušaj atentata na šefa države.

Ukrajina je izvela dva napada dronovima sa namjerom da pogodi rezidenciju ruskog predsednika Vladimira Putina u Kremlju, saopštila je ranije Kancelarija predsjednika Rusije.

Letjelica je oborena primjenom mjera elektronskog ratovanja i nije izazvala žrtve ili štetu, piše u saopštenju. 

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.