Paralizovana u sekundi

Ispovest devojke koju je GROM udario u grudi

  • Извор: Мондо.рс
  • 27.08.2022. 08:26

Prvog dana fakulteta, išla je ka zgradi u kojoj će imati časove kada je odjednom pala na zemlju. Pokušala je da pozove u pomoć, ali je shvatila da ne može da se pomjeri, niti da govori. Ovako izgleda ispovijest djevojke koju je grom pogodio u grudi!

Ema Egler (18) doselila se u Pensakolu na Floridi prošlog vikenda, uzbuđena zbog koledža na koji će krenuti. Prvog dana časova, išla je ka zgradi kada ju je udario grom u grudi. Opisala je svoje iskustvo i pokazala posljedice!

Emu je grom pogodio u grudi i zadobila je teške opekotine. Majica joj se "spržila" i zalijepila za tijelo, sat eksplodirao, a na obući je ostala rupa od siline udara.

"Šetala sam, i odjednom sam se našla na podu. Prvi osjećaj je bio sramota, mislila sam da sam se saplela pred svima. Ali sam onda shvatila da ne mogu da govorim, niti da se pomjerim. Prišao mi je neki mladić, i podigao me, pozvali su Hitnu. Majica mi je bila potpuno pocijepana, a komadi zalijepljeni za opečenu kožu. Patika i čarapa su imale rupe i nagorjele dijelove", ispričala je ona.

Grom je prošao kroz njene grudi, opasno blizu srca, i dobila je opekotine na grudima i stomaku, kao i na rukama. Grom je izašao kroz njeno lijevo stopalo, ostavivši rupe na čarapama i patikama.

"Doktori su mi rekli da bi trebalo da kupim listić za loto, jer sam nevjerovatno srećna što sam još uvijek tu", rekla je Ema američkim medijima. Iako je isprva mislila da je trajno paralizovana, Ema se ipak oporavlja i povratila je pokretljivost.

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    'Емисија: Бизнис клуб

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.