Slučaj koji je šokirao Grčku

Istraga dovela do nevjerovatnog preokreta: Priznao da je ubio ženu jer je htjela da ga ostavi

  • 18.06.2021. 10:08

Grčka policija potvrdila je sinoć da se iza ubistva mlade mame Karoline Krauč (20) u predgrađu Atine u maju nalazi njen suprug, pilot Babis Anagnostopoulos.

Babis (33) je priznao zločin poslije više od osam sati ispitivanja u odjeljenju za ubistva u policiji u Atini.

- Ubica je 33-godišnji suprug koji je priznao zločin - piše u saopštenju koje je objavljeno u 21:36 sati po lokalnom vremenu.

Prema izvještajima, pilot se na kraju slomio i rekao da su se "te noći svađali".

- U jednom trenutku je bacila dijete u krevetac i rekla mi da odem i napustim kuću. Gurnula me je i udarila. Moje rasuđivanje je postalo zamagljeno, zadavio sam je i potom organizovao pljačku - priznao je Grk.

Policija ga je uhapsila na jednom grčkom ostrvu gdje je bio na pomenu svojoj supruzi, koja je bila državljanka Velike Britanije, piše Telegraf.

Policija je do novog osumnjičenog u ovom slučaju koji je šokirao Grčku došlo na osnovu novih dokaza.

Neki od njih zasnovani su na njegovom mobilnom telefonu, a policija je otkrila da je aplikacija otkrila korake koje je načinio u vrijeme kada je tvrdio da su ga pljačkaši vezali i stavili mu povez preko očiju.

Otkriveno je i da je memorijska kartica sa sigurnosne kamere na kući uklonjena u 1:20 sati, dok je muž tvrdio da su pljačkaši provalili u njihov dom nekoliko sati kasnije.

Pametni sat na Karolininoj ruci otkrio je da je njen puls prestao mnogo ranije nego što je njen muž tvrdio da je ubijena.

- On je vrhunski glumac. Jedna od posljednjih stvari koju je uradio jeste da je zagrlio Karolininu majku i rekao joj da ide u Atinu da identifikuje osumnjičenog - rekao je policajac za britanski Sun.

Lokalni mediji su prenijeli da je jedan od dokaza protiv njega Karolinin pokušaj da rezerviše hotel za sebe i bebu u noći ubistva.

U poruci koja je pronađena na njenom telefonu postalo je očigledno da je mlada mama prijetila da će ostaviti supruga nekoliko sati prije ubistva.

Pilot će biti izveden pred sud u petak, ali očekuje se da će zatražiti 48-časovno odlaganje da bi pripremio odbranu sa advokatima.

Тагови:
  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок