Mineapolis

Izašao iz kafića bez jakne, pronađen mrtav drugi dan

  • Извор: АТВ
  • 27.12.2022. 06:36

Nestali 20-godišnji student iz Minesote pronađen je mrtav nakon što je na Badnje veče izašao iz bara bez jakne uprkos izuzetno niskim temperaturama.

Tijelo Džordža Musera otkriveno je oko 19 sati na Božić u Bejtaun Taunšipu.

"U ovom trenutku nema drugih informacija jer je ovaj slučaj još pod istragom", rekli su u nedjelju policajci Bejtauna.

Emili Dalbek, Muserova rođaka, potvrdila je tragične vijesti u objavi na Facebooku , napisavši:

"Slomljeno mi je srce što mogu reći da je policija pronašla njegovo tijelo".

Muser, student na Univerzitetu Wisconsin-River Falls, posljednji je put viđen živ u "Brian's" baru u Stilvoteru, istočno od Mineapolis-Sent Pola, nešto poslije 2 sata ujutro u subotu.

Ali Mekej je rekla za CBS Mineapolis da je razgovarala sa Muserom oko 1:30 ujutro.

"Došao je do separea u kojem sam sjedila sa prijateljima i razgovarao s nama. Rekao nam je da mora u toalet i onda se više nije vratio", rekla je ona.

Policija je saopštila da su Muserovi ključevi i novčanik pronađeni u blizini bara, a da je njegov automobil ostao parkiran ispred.

Uprkos temperaturama koje su se tog jutra spustile na minus 2 stepena, 20-godišnjak je izašao iz lokala samo u farmerkama, flanelskoj košulji i kapi.

Prijatelji i porodica pokrenuli su masovnu potragu za Muserom, koja se nastavila u nedjelju, kojoj se priključilo više od 100 volontera koji su proveli sate tražeći nestalog čovjeka na hladnoći.

Nakon sumornog otkrića u nedjelju, Hajdi Kram, Muserova druga rođaka, napisala je u opisu GoFundMe kampanje da "ovo nije bio ishod za koji su se molili".

"Znamo da je Džordž ušao u raj i da će se Bog i cijela njegova porodica na nebu brinuti o njemu dok ga ponovo ne vidimo", dodala je ona.

Тагови:
  • 21:30 Серија: Ко те шиша

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Прича о озлоглашеном нарко босу, једном од најопаснијих и крволочнијих мафијаша.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм