Dan prije svog 20. rođendana

Izdalo je srce: Preminula najljepša tinejdžerka na svijetu FOTO

  • 08.03.2019. 16:46

Holandski model Lote van den Zi preminula je nakon fatalnog srčanog udara koji je imala samo dan prije svog 20. rođendana, prenosi Daily Mail.

Njoj je iznenada pozlilo tokom porodičnog zimovanja u Vestendorfu, u Austriji, gdje je planirala ujedno i da proslavi svoj 20. rođendan.

Kraljica ljepote iz Enšedea, u istočnoj Holandiji, koja je osvojila prvo mjesto na najvećem takmičenju ljepote 2017. godine, umrla je u srijedu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ice Ice baby ❄️

A post shared by LOTTE VAN DER ZEE (@lotte_zee) on Jan 24, 2019 at 9:04am PST

Dirljivim postom na Instagramu njeni roditelji su se oprostili od Lote.

Oni su na Instagramu podijelili poslednju fotografiju svoje ćerke, na kojoj se vidi Lote koja pozira u snijegu u crvenom skijaškom odijelu i s crnom kapicom.

"Naš biser, naše sve, ugasilo se u srijedu uveče. Prosto je nevjerovatno da Lote više nije sa nama. Naša srca su slomljena", napisali su njeni roditelji.

Oni tvrde da je Lote bila sasvim dobro dan prije svog rođendana, i da je izašla sa prijateljima da to proslavi. Međutim, ujutru se nije pojavila na doručku, pa su ušli u njenu sobu da je provjere i saznali da joj nije dobro i tog dana je preminula.

Тагови:
  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Емисија: Прича се (Р)

    '''Политичка, дебатна, емисија ‘Прича се…’ доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 22:05 Серија: Ко те шиша (12+)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''''Телевизијска серија о једном од најпознатијих нарко босова - Јоакину "Ел Чапу" Гузману.