Ваздушни напад

Израел ликвидирао једног од главних команданата Хамаса у Појасу Газе

  • 07.11.2023. 08:32

Вођа Хамасовог батаљона Деир ал-Балах, Ваел Асефа, убијен је у израелском ваздушном нападу, који је изведен уз помоћ обавјештајних података Шин Бета и израелске војске.

Израелска војска је саопштила је да је Асефа био један од кључних команданата који је наредио инвазију Хамасових милитаната из Појаса Газе на јужни Израел 7. октобра. Према ИДФ-у, вођа Хамаса је такође планирао накнадне нападе на Израел.

Тајни преговори Израела: Симор Херш открио шта се нуди Хамасу у замјену за таоце?

Тајни преговори Израела: Симор Херш открио шта се нуди Хамасу у замјену за таоце?

Ваел Асефа, који је био један од истакнутих чланова Хамаса, провео је вријеме у затвору између 1992. и 1998. због своје умијешаности у нападе на израелске заједнице и особље ИДФ-а. 

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:45 Серија: Ко те шиша (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок