Русија

Јапанац ратује у Украјини: Волим Ђоковића, он је Рус

  • Извор: АТВ
  • 25.09.2023. 11:27

Јапански добровољац Даи, ратује за Русе у Украјини, а током разговора са америчким јутјубером Патриком Ланкастером открио је воли Новака Ђоковића, како каже, “руског тенисера”.

Даи је користио аутоматски преводилац на телефону како би комуницирао са Ланкастером, јер не говори руски језик. Каже да воли Русију и Новака Ђоковића, само што је погријешио, први тенисер свијета је Србин, а не Рус, преноси "Фер портал".

“Волим Русију,  увијек ме је занимао тенис.  Волим тенисера Ђоковића, он је Рус”, рекао је јапански добровољац, кога је изгледа Ноле грешком инспирисао да дође у Украјину и бори се за Русију.

Даи признаје да му смета што медији у Јапану негативно пиши о Русији.


Састав дјечака расплакао учитељицу и натјераће све родитеље да размисле

Састав дјечака расплакао учитељицу и натјераће све родитеље да размисле

Фрустриран је због негативног става о Русији због рата у Украјини, а призање да добија пријетње од људи путем интернет.

Жели умријети као ратник

“Не знам много о тешким политичким питањима, али немогуће је да је само једна страна лоша”,  рекао је Даи, а каже да жели да умре као ратник.

Јапанац је припадник чувене Интернационалне бригаде “Пјатнашка”, којом командује Ахра Авидзба, познатији као “Абхаз”.

Јединицу чине углавном Абхази, али и Чеси, Словаци, Осетини и борци других националности. Авиздба је учествовао у биткама за Саур-Могилу, Иловајск, Маринку, као и у борбама у области Дебаљцева и на аеродрому у Доњецку.


Пратите нас и путем Вибера

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    ''Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?