Na Halkidikiju

Jeziva poruka osvanula na TikToku uoči ubistva biznismena: Sasuli 19 metaka u njega u dvorištu

  • Извор: Телеграф
  • 16.07.2023. 14:33

Grčka policija i dalje traga za najmanje dvojicom osumnjičenih muškaraca, koji su u noći između petka i subote ispred luksuzne vile na Halkidikiju brutalno likvidirali makedonskog biznismena Orhana Bajramija (39).

Napadači koji su na glavi imali kapuljače, a moguće i fantomke, upali su u dvorište vile koju je biznismen iznajmljivao sa svojim prijateljima. Dok su svi sjedeli u dvorištu, napadači su uletjeli i u Bajramija sasuli 19 hitaca.

Ubice sa Halkidikija znale da biznismen ide kući? U skupom apartmanu nije bio sam

Ubice sa Halkidikija znale da biznismen ide kući? U skupom apartmanu nije bio sam

U napadu je ranjen i Sead S. (45), dok dvojica muškaraca i žena koji su takođe bili u dvorištu, u napadu nisu povrijeđeni.

Grčka policija započela je strogu kontrolu svih graničnih prelaza, jer se vjeruje da će ubice pokušati da pobjegnu iz zemlje, ako ne u Sjevernu Makedoniju, onda u Bugarsku ili Tursku.

Brutalno ubijen poznati biznismen

Brutalno ubijen poznati biznismen

Ubijeni biznismen dovodi se u vezu sa podzemljem, zna se da je vlasnik kazina, ali i da se bavi trgovinom alkoholnih pića.

Makedonski mediji prenose da je Bajramijeva likvidacija bila unapred planirana, čak i najavljena, i to na društvenoj mreži.

Vjeruje se da je ubijen u sukobu klanova koji "drže" Skoplje, a nekoliko sati uoči likvidacije na jednom profilu na TikToku je osvanula fotografija Bajramija sa članovima jednog od klanova, a preko tijela nekih je bio iscrtan crveni "X", dok je preko glave Bajramija bilo ispisano "uskoro".

Nedugo potom postavljena je nova fotografija, gdje je sad i preko Bajramija bio iscrtan znak "X".

U Bajramija je navodno pucano iz pištolja, a grčki mediji pišu da je "znao šta mu se sprema", te da se u Grčkoj navodno i skrivao.

Vilu u kojoj je ubijen trebalo je da napusti u subotu oko podneva, a potom je trebalo da ide na novu lokaciju negdje u Grčkoj.

UZNEMIRUJUĆE! Kamera snimila ubistvo na pumpi

UZNEMIRUJUĆE! Kamera snimila ubistvo na pumpi

Sead S., koji je ranjen u pucnjavi, nalazi se u bolnici i u dobrom je stanju. On je ranjen u ruku i navodno ne progovara sa policijom. Mediji pišu da je on i ranije bio meta, te da je u martu za dlaku spasao živu glavu, dok su dvojica njegovih saradnika ubijena.

Mediji podsjećaju da su u martu u Skoplju ubijena dva bliska Bajramijeva saradnika. U njih je ispaljeno više od 40 metaka. Sam Bajrami je tad izbjegao smrt jer je kasnio na sastanak.

Mjesec dana kasnije, na Kosovu je likvidiran makedonski državljanin, a vjeruje se da je bio povezan sa brutalnim ubistvom u Skoplju, piše Telegraf.rs.

(Foto: Facebook, Tik-Tok)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)