Велика Британија

Језива трагедија: Беба преминула у болници, ухапшене двије особе!

  • 08.03.2024. 12:32

Новорођена беба, преминула је у окружној болници Иеовил у Сомерсету, у Великој Британији. Несрећни догађај се десио око 5 сати ујутро 5. марта, због чега је особље болнице о случају одмах алармирало полицију.

Данијел Гантер (25) и Софи Стадон (20), обоје без фиксне боравишне адресе, ухапшени су и главни осумњичени за Брендоново убиство и изазивање или дозвољавање смрти дјетета.

Беба је била примљена у дневну болницу у Сомерсету, али нису саопштени детаљи о околностима његове смрти.

Тим за истрагу злочина полиције Ејвона и Сомерсета покренуо је истрагу.

"Ово је посебно трагичан случај у којем је умрла веома млада беба, а наше мисли су са Брендоновим најмилијима за то вријеме", рекао је Марк Њубери, виши истражни службеник.

"Ове недјеље смо спроводили истраге у болници и захвални смо фондацији Сомерсет "NHS Foundation Trust" и њиховом особљу на њиховој помоћи да нам то омогућимо. Гунтер и Стадон остају у полицијском притвору и појавиће се данас у суду за прекршаје у Таунтону", додао је у саопштењу, преноси Телеграф.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    Наша Српска

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.