Њујорк

Језиво убиство: У фрижидеру пронађени људска глава и други дијелови тијела

  • Извор: Телеграф
  • 16.04.2024. 08:12

Мушкарац из Њујорка оптужен је за убиство, након што су људска глава и дијелови тијела пронађена у фрижидеру стана у којем је боравио у Бруклину, саопштила је данас полиција.

Николас Мекги (45) ухапшен је у четвртак послије подне и оптужен је за пљачку, сакривање људског тијела и компромитовање доказа, истакла је њујоршка полиција, преноси АП.

Остаци четрдесетогодишњег Кошина Гелзера пронађени су 22. јануара у стану који је Мекги дијелио са Хедер Стајнс (45), која је, такође, ухапшена због сакривања људског леша.

Полицајци су рекли да су одговорили на позив из стана и пронашли више црних кеса са дијеловима тијела у фрижидеру и замрзивачу.

Медицински иследници су касније идентификовали Гелзера уз помоћ отисака прстију, према кривичној пријави.

Полиција данас није износила више детаља о случају, нити је рекла како и када је Гелзер убијен.

Мекги треба да се појави данас у суду.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм