Интервенција

Каја Остојић отишла под нож: Желим да што дуже будем лијепа и млада

  • Извор: Гранд
  • 29.01.2024. 12:54

Бројне јавне личности редовно се препуштају естетским корекцијама како би свој изглед довеле до перфекције, а прије неколико дана је пјевачица Каја Остојић оперисала капке за које тврди да су јој нарушавали изглед.

Како преносе медији, за ову интервенцију се одлучила због тога што је примијетила да јој је тонус на овом дијелу лица опао с годинама, а то јој је сметало и приликом шминкања.

“Каја је перфекциониста, воли да изгледа савршено. Захваљујући доброј генетици и правилним цртама лица, никада прије није морала да иде под нож, већ је квалитет коже и једрину одржавала искључиво неинвазивним третманима попут ПРП-а, хијалурона, ботокса… Међутим, сада је одлучила да оперише капке како би их затегла, а том приликом је мало искосила и очи”, испричао је извор близак овој пјевачици и открио да она данас, седам дана од интервенције, скида конце.

“Операција је трајала око сат времена и одлично је прошла. Када се пробудила, чуле смо се, рекла ми је да је узела лијек против болова, али да јој једину сметњу праве фластери на очима, због којих не може потпуно да их затвори. Шалила се да ће морати да спава са отвореним очима, али да једва чека да види резултат када прође оток и нестану модрице”, испричао је извор и додао да је Каја након операције отишла код родитеља у Нови Сад како би је мајка његовала, преноси Информер.

Информацију је потврдила и сама пјевачица, не желећи да открива превише детаља.

“Тачно је да сам оперисала капке и да сам презадовољна, иако ћу коначни резултат видјети тек за који дан. Једва чекам да наносим сјенку на очи а да она не упада у ту једну линијицу коју сам само ја видјела”, рекла је кроз смијех Каја и додала да су је многи одвраћали од те интервенције јер су сматрали да претјерује и да су јој капци одлични.

“Савјетовали су ме да сачекам још коју годину јер они нису видјели оно што видим ја, али сам пронашла одличну докторку, која је специјалиста за ову врсту интервенције, и одлучила да то урадим сада. Познато је да тренирам, водим рачуна о исхрани, самим тим и о изгледу, не пушим и желим да што дуже будем лијепа и млада”, рекла је Каја, преноси Гранд.                   

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: