Florida

Kao da je predosjetila svoju smrt: Poginula misica, majka otkrila detalje

  • Извор: Б92
  • 03.08.2023. 09:19

Mis Venecuele Arijana Viera (26) poginula je u saobraćajnoj nesreći u Orlandu na Floridi.

Ova ljepotica je trebalo da predstavlja svoju zemlju na izboru za Mis Latinske Amerike 2023. u Dominikanskoj Republici u oktobru, ali je, nažalost, preminula, što je otkrila njena majka lokalnim medijima.

Majka je navela da je njena kćerka od umora zaspala u vožnji i zabila se u vozilo ispred nje. Kako kaže, hitna pomoć je stigla brzo i Arijanu su dva puta oživljavali, ali je, nažalost, preminula na putu do bolnice.

"Oživjeli su je i onda je dobila srčani udar. Ponovo su je oživjeli, ali je preminula kada su je odveli na traumatologiju", rekla je skrhana majka, prenosi "The Sun".


Greškom primio platu od 181.000 KM, odbio da vrati višak

Greškom primio platu od 181.000 KM, odbio da vrati višak

Ono što je mnoge najviše šokiralo jeste njen snimak koji je objavila na društvenim mrežama samo nekoliko mjeseci prije smrti.

Na snimku ona kao da predviđa svoju smrt.

"Snimam sebe za buduću sahranu jer sam uvijek ja na snimcima, niko drugi ne radi", napisala je u opisu čudnog videa koji je objavila na društvenim mrežama.

Lokalni mediji navode i da je otac žrtve, koji živi u Peruu, pokušao da mu sredi da dobije vizu na vrijeme za sahranu svoje kćerke, ali mu je dokument, kako se navodi, izdat tek dan kasnije.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина