Studentkinja izbodena u Notingemu

Kćerka heroja mučki ubijena: Htjela da proslavi kraj godine, a naišla na monstruma

  • Извор: Агенције
  • 14.06.2023. 16:48

Studentkinja medicine koja je izbodena nasmrt u Notingemu bila je ćerka poznatog doktora i mlada nada hokeja na travi.

Grejs Kumar (19) vraćala se kući nakon što je izašla u grad da proslavi kraj godine sa kolegom Barnabijem Veberom (19) kad su naišli na napadača sa kapuljačom. Svjedoci tvrde da je izbila "žestoka svađa" koja se završila tako što je osumnjičeni (31) nasmrt izbo nožem tinejdžere. Napadač je zatim ubio i prolaznika Iana Koutsa, ukrao njegov kombi, a potom zgazio troje ljudi.

Blokiran britanski Notingem: Troje mrtvih, osumnjičeni uhapšen

Blokiran britanski Notingem: Troje mrtvih, osumnjičeni uhapšen

Danas se ispostavilo da je otac nastradale djevojke doktor Sandžoj Kumar koji je poznat po tome što je spasao živote trojice tinejdžera koji su izbodeni u napadu pripadnika bande u blizini njegove ordinacije u Londonu 2009. godine.

- Htjeli smo da zatvorimo ordinaciju oko 17 časova kad je ušlo osam mladih afro-karipskih momaka. Trojica su bila izbodena. Dvojica su zadobila ubodne rane na lijevoj strani grudnog koša koja je zaista blizu mjesta na kome se nalazi srce. Drugi je uboden u lijevu stranu stomaka. Ordinacija je postala poljska bolnica - pričao je tada Kumar koji je za herojsko djelo dobio i nagradu.

 

Skrhana porodica djevojke odbila je da komentariše užasno ubistvo.

Grejs je bila zvijezda engleskog hokejaškog programa za mlade budući da je bila dio nacionalnog tima za ekipe do 16 i do 18 godina. Bila je najbolji golgeter Engleske u svojoj starosnoj kategoriji 2019. godine. Na univerzitetu je nastavila da se bavi hokejom pomažući ženskom timu Surbiton da pobijedi u vrhunskim ligama UK.

Oglasila se i porodica nastradalog Barnabija srceparajućom porukom.

Djeca stolovima i stolicama blokirala vrata kada su čula pucnjavu

Djeca stolovima i stolicama blokirala vrata kada su čula pucnjavu

- Ne postoje riječi da opišemo naš bol i gubitak zbog besmislenog ubistva našeg sina. Barnabi je bio prelijep, briljantan, bistar... Mnogo se radovao kad je izabran u univerzitetski kriket tim. Tek na bio početku svog puta u odraslo doba i razvijao se u divnog mladića. Kao roditelji smo izuzetno ponosni na sve što je postigao i na sve planove koje je imao - navodi porodica.

Neimenovani muškarac, podsjetimo, optužen je da je nožem izbo studente prije nego što je ubio građevinara (54) koji je bio na putu na posao. Zatim je uzeo njegov kombi kojim je pregazio tri osobe.

Zatvoren u kavez za pse: Okrutni kult primorao majku da muči sopstveno dijete

Zatvoren u kavez za pse: Okrutni kult primorao majku da muči sopstveno dijete

Osumnjičeni napadač je ranije živio u ulici u kojoj su ubijeni tinejdžeri.

Izvori iz istrage navode da je narko diler koji je bio poznat policiji, ali nije imao krivični dosije. Vjeruje se da je živio u Velikoj Britaniji više od decenije dok ga komšije opisuju kao "veoma tihog" momka.

Postoje i nepotvrđeni izvještaji da je osumnjičeni nedavno prešao na islam i počeo da posjećuje islamski centar u blizini mjesta događaja.

Takođe se navodi da ima istoriju problema sa mentalnim zdravljem. Ranije je sugerisano da se istraga okreće od terora i da se umjesto toga fokusira na psihičko stanje osumnjičenog.

Пратите нас и путем Вибера

  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.