Kim Kardašijan želi da plati liječenje ženi koja je na protestima pogođena gumenim mecima

  • 03.06.2020. 07:50

Američka rijaliti zvezda Kim Kardašijan (39) se ponudila da pomogne ženi koja je protestima ozbiljno povrijeđena od strane policije ovog vikenda.

Naime, 39- godišnja rijaliti zvijezda je bila šokirana kada je vidjela fotografiju djevojke koja je upucana gumenim metkom u glavu dok je stajala na ulici i snimala protest u Luizijani povodom smrti Džordža Flojda.

Na slici se vidi mlada žena kojoj fali deo mesa na čelu i čije je levo oko povređeno i toliko natečeno da je skroz zatvoreno.

Starleta je bila veoma šokirana onim što je vidjela pa se ponudila da joj pomogne :

Ovo je srceparajuće i veoma uznemirujuće. Da li neko zna kako mogu da stupim u kontakt sa njom? Željela bih da joj pomognem sa liječenjem ako joj je to potrebno – napisala je Kim na Tviteru.

Na desetine ljudi su odmah tagovali ženu čije je ime Šanin Šarajz, kako bi Kim mogla da stupi u kontakt sa njom i da joj pomogne nakon što je proživjela ovu nezgodnu situaciju.

U ponedjeljak je Šanin objavila video snimak na svom Instagram profilu, jer je optužena da je odglumila da je povrijeđena u protestima i da je to šminka na njenom licu, a ne povreda.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм