Bizarna situacija

Kokoška zaustavila metro u Meksiko Sitiju, evo kako su je uhvatili

  • Извор: Агенције
  • 17.05.2023. 10:25

Na jednoj liniji metroa u Meksiko Sitiju saobraćaj je bio zaustavljen zbog kokoške koja je trčala po šinama.

Na video snimku, koji je objavio metro sistem grada Meksiko Sitija, vidi se kako je isključena struja na stanici u blizini centra. Takođe, vide se i radnici osoblja, kao i službenici civilne zaštite kako metlom jure kokošku po šinama, pokušavajući da je uhvate, prenio je AP.

Mladić izveo salto unazad sa voza u metrou, razlog bizaran

Mladić izveo salto unazad sa voza u metrou, razlog bizaran

Kokoška je uspjela nekoliko puta da izbjegne hvatanje, prije nego što je jedan radnik bacio kaput preko nje. Nakon incidenta, saobraćaj se brzo vratio u normalu.

U posljednje vrijeme, desilo se nekoliko incidenata u metro sistemu Meksiko Sitija, za koje gradski zvaničnici kažu da su sabotaža.

Ranije ove godine, žena je uhapšena, pa puštena, nakon što su dijelovi plastične mašine za pranje veša pali na šine metroa, a kasnije je utvrđeno da je u pitanju slučajnost.

Meteorolog upozorava: Moguća

Meteorolog upozorava: Moguća "superćelijska oluja", evo šta to znači

AP navodi da incidenti u metrou ne idu u prilog gradonačelnici Meksiko Sitija Klaudiji Šajnbaum, koja se smatra najvjerovatnijim kandidatom stranke iz koje je aktuelni predsjednik države Andres Manuel Lopez Obrador, na sljedećim predsjedničkim izborima 2024. godine.

U maju 2021. godine, došlo je do nesreće u metrou meksičke prestonice kada je poginulo 26 ljudi, a povrijeđeno blizu 100.

Poznati meksički novinar na meti ubica: Dvojica napadača na motociklu su pucala u mene 200 metara od moje kuće

Poznati meksički novinar na meti ubica: Dvojica napadača na motociklu su pucala u mene 200 metara od moje kuće

Istragom je utvrđeno da je bilo nedostataka u konstrukciji na šinama, a 10 bivših zvaničnika je optuženo za ubistvo, povrede i materijalnu štetu, mada niko od njih nije završio u zatvoru.

Šajnbaum često pripisuje incidente zavjeri konzervativaca protiv nje, navodi AP.

Ranije ove godine, Lopez Obrador je naložio da 6.000 pripadnika Nacionalne garde patrolira metro stanicama.

Pratite nas i putem Vibera!

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм