Љут

Краљ Чарлс ухваћен како гунђа жени

  • Извор: Курир
  • 21.12.2023. 15:05

Краљ Чарлс Трећи од 6. маја је британски монарх, након смрти његове мајке Краљице Елизабете Друге. Раскошна церемонија, која приличи краљевској породици одушевила је све, а слике са крунисања обише су читав свијет.

Невјероватан снимак

А сваки корак краљевске породице интригира људе, те се сваки снимак сматра драгоцјеним. Тако је и са снимком који је недавно доспио у јавност, на коме се види да Краљ Чарлс Трећи гунђа својој супрузи Камили Паркер.

Снимак је настао на дан његовог крунисања, а нервозни Краљ се домунђавао са супругом. Снимак је заинтригирао масу људи, па се укључио и професионални читач са усана, који је открио шта је Чарлс "гунђао" тог дана.

Зашто је краљ "гунђао"?

Наиме, краљ је у суботу 6. маја стигао у Вестминстерску опатију мало раније од планираног, те је био принуђен да сједи испред у кочији неких пет минута прије него што је ушао у цркву.


Да ситуација буде још комичнија, на церемонију крунисања закаснили су и принц Вилијам и његова супруга Кејт са дјецом, те нису ушли у опатију испред њега, већ су кренули иза, као дио процесије.

Шта каже превод?

И док је читав свијет мотрио на сваки покрет краља Чарлса, један стручњак, који чита са усана, открио је шта је Чарлс говорио Камили док су чекали у кочији.

"Ми никад не можемо да стигнемо на вријеме", наводи се да је ово рекао Чарлс, па је наставио:

"Увијек нешто... Ово је досадно", рекао је наводно краљ.

(Курир)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: