Objasnio i zašto

Kris uplatio depozit, pa odustao od vožnje podmornicom

  • Извор: Курир
  • 21.06.2023. 18:13

Milioner Kris Braun (61) odustao je od vožnje podmornicom "Titan" iako je uplatio depozit za vožnju do olupine "Titanika" zajedno sa prijateljem Hamišem Hardingom (58) koji je jedan od pet nestalih putnika.

Avanturista za britanske medije navodi da je odustao od vožnje kad je vidio da su upravljačke kontrole podmornice zasnovane na kontrolama za kompjuterske igre dok je naročito bio zabrinut zbog kvaliteta tehnologije i materijala koje je koristila kompanija koja je vlasnik podmornice.

Britanski tajkun platio je depozit u isto vrijeme kad i prijatelj milijarder Hamiš Harding koji je jedan od nestalih.

Ovako izgleda posljednja nada za spas zarobljenih u Titanu

Ovako izgleda posljednja nada za spas zarobljenih u Titanu

Kris je rekao da je postao zabrinut čim je saznao da se podmornica kontroliše pomoću uređaja u stilu konzole za igre. Podmornica navodno ima modifikovani kontrolor za igre koji zajedno sa četiri dugmeta omogućava operateru da manevriše.

- Saznao sam da koriste stare stubove za skele za balast podmornice, a njene kontrole su bile zasnovane na kontrolorima u stilu kompjuterske igre. Ako pokušavate da napravite sopstvenu podmornicu vjerovatno biste mogli da koristite stare stubove za skele, međutim, to je bio komercijalni poduhvat. Na kraju sam im poslao e-poštu i rekao: "Nisam više u mogućnosti da idem"'. Tražio sam povraćaj novca - navodi multimilioner.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 10:30 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.