Zastrašujuće

Krov aviona napukao tokom leta

  • Извор: Курир
  • 14.07.2023. 09:17

Video koji je snimio putnik u Kini koji prikazuje šta se dogodilo tokom leta na putovanju od Šangaja do Pekinga prošlog ponedjeljka zaprepastilo je sve!

Kao što se vidi na snimku sa leta Er Čajna, putnici i posada su doslovno "izbačeni" sa svojih sjedišta tokom turbulencije koja je nastala.

Kako prenosi Dejli mejl, najmanje jedan putnik i jedan član posade su povrijeđeni nakon incidenta.

Opisujući šta se dogodilo, putnik na letu je rekao da je krov aviona napukao i da je pokrenut znak za izlaz.

Farmeri iz Semberije pred bijeljinskom Gradskom upravom:

Farmeri iz Semberije pred bijeljinskom Gradskom upravom: "Ovo nije politički skup“

"Prva polovina leta je bila mirna. Iznenada u posljednjih 30 do 40 minuta dok su putnici dolazili i izlazili iz toaleta, došlo je do propadanja“, rekao je jedan od putnika na platformi Veibo.

"Vidio sam ženu u četrdesetim godinama i stjuardesu kako je pokriva“, rekao je drugi putnik na letu, koji je profesor geofizike na univerzitetu u Kini, za Global Tajms.

On je čestitao članovima posade jer su se, kako je rekao "uprkos strahu žrtvovali da zaštite putnike koji nisu bili vezani pojasevima. Zatim su profesionalizmom i smirenošću pomogli svima koji su zadobili povrede“.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:00 Серија: Авионџије (12+)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!