У супермаркету

Куповала 100 краставаца седмично па добила забрану

  • Извор: Агенције
  • 01.11.2023. 14:56

Прича о жени која је сваке недјеље куповала 100 краставаца, изазвала је велико интересовање на мрежама. Већину је интересовало шта, аман, ради с њима, а било је и оних које је занимало колико пара даје на ту куповину, а онда јој и званично речено да претјерује.

Лиза Фернс (49) из енглеског града Кирби нашла се у медијској жижи почетком ове године као жена која је сваке недјеље куповала 100 краставаца у познатом трговинском ланцу, а онда јој је речено да то више не може да ради.

Мајка двоје дјеце казала је локалним медијима да јој је пришао шеф продавнице и “забранио” да купи краставце.

“Сваке недјеље, већ три године долазим у продавницу у 10 ујутру, јер ми требају свјежи краставци. Менаџер је истрчао са задње стране, рекао да купујем превише воћа и поврћа, и да тако не може”, својевремено је испричала. 

Трик за љубитеље биљака: Ево како да цвијеће буде бујније

Трик за љубитеље биљака: Ево како да цвијеће буде бујније

Она се пожалила да је морала да обиђе још три различите продавнице како би набавила краставце, пренио је Дејли стар.

Лиза користи популарно поврће за прављење сокова за детоксикацију које продаје. Открила је да сваке недјеље троши шездесетак евра на куповину. 

“Људи ме обично чудно гледају и вјероватно се питају ‘шта радиш’”, додала је.

Пошто је Лизина прича осванула у медијима огласио се и представник трговинског ланца, који је истакао да нису велетрговина.

“Као супермаркет желимо да осигурамо да сви купци имају приступ производима који су им потребни, и стога, нажалост, нисмо у могућности да олакшамо куповину на велико”, навели су из трговачког ланца.

Милан упецао грдосију у Дунаву

Милан упецао грдосију у Дунаву


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:10 Микродржаве: Малта, документарни програм

    '''Микродржаве: Малта, документарни програм

  • 21:10 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 22:00 Серија: Ко те шиша (12+)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:30 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:45 Серија: Ред Рок (12+)

    ''''Ред Рок' је ирска криминалистичка серија у режији Петера МкКена која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Рок у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:15 Ноћни програм

    Ноћни програм