САД

Лос Анђелес: Двије пуцњаве првих сати Нове године, троје убијено и 12 повријеђено

  • Извор: Танјуг
  • 02.01.2024. 09:39

У двије одвојене пуцњаве првих сати Нове године, на подручју Лос Анђелеса три особе су убијене, док је 12 рањено, преноси АП.

У пуцњави на забави у индустријској зони у центру Лос Анђелеса, двије особе су погинуле, а осам је рањено, саопштиле су власти.

Полицајци који су реаговали на пријаве о пуцњави у понедељак око један сат послије поноћи, извјестили су да су чули пуцње и затекли гомилу која бјежи из тог подручја, док је неколико рањених људи лежало на улици и тротоару, навела је локална полиција у саопштењу за јавност, додајући да су мушкарац и жена погинули на лицу мјеста.

Званичници су првобитно рекли да су првобитно извјестили да су три особе хоспитализоване, али је у посљеподневним сатима тај број порастао на осам.

Стање повријеђених није познато, а нема ни информација о осумњиченом за пуцњаву.

Истражитељи вјерују да је пуцњава настала због свађе на забави, која је организована у индустријској зони гдје се налазе магацини и пословне зграде.

У међувремену, одјељење шерифа округа Лос Анђелес истражује одвојену пуцњаву у којој је у понедјељак рано ујутру у граду Хоторн убијена једна жена и рањено четири особе.

Једна особа је у критичном стању, док је троје стабилно, пренијела је КАБЦ телевизија.

Није било хапшења и информација о осумњиченима.

Пратите нас и путем Вибера