Arizona

Majka čamcem otkinula nogu ćerki, dijete preminulo u bolnici

  • 31.07.2023. 07:13

Šestogodišnja djevojčica preminula je u bolnici od teških povreda koje je zadobila kada ju je majka slučajno pregazila čamcem na jezeru u Arizoni.

Majka djevojčice upalila je čamac, želeći da povuče muža na vejkbordu, ne shvatajući da je njeno dijete u vod.

U trenutku nesreće dijete je plivalo ispred čamca. Propeler je zahvatio i otkinuo nogu djevojčice, da bi tek onda otac shvatio da se “nešto nalazi u vodi”, javljaju mediji u Americi.

“On i majka su brzo shvatili da je njihova kćerka u vodi i da je pretrpjela amputaciju noge od propelera čamca“, navodi se u saopštenju policije.

Porodica je pokušala da pozove Hitnu pomoć, ali to nije uspjela zbog lošeg signala u tom području. Ipak, nautičari koji su se nalazili u blizini pomogli su da se dijete prebaci na obalu odakle je prevezeno u bolnicu.


Hirurg sa Kube došao na Balkan i radi kao fizički radnik

Hirurg sa Kube došao na Balkan i radi kao fizički radnik

Nažalost, ljekari su mogli samo da konstatuju smrt djevojčice.

Iako istraga i dalje traje, policija smatra da je u pitanju nesrećan slučaj, prenosi "Fer portal".

“Svi putnici su nosili prsluke za spasavanje, činilo se da niko nije bio pod uticajem alkohola ili droge, a činilo se da su svi odrasli na brodu iskusni nautičari”, rečeno je u policiji.

“Ono što je možda dovelo do ove tragedije jeste da su svi na čamcu možda izgubili pojam o tome ko je bio na brodu, a ko nije na brodu”, zaključili su u policiji.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Путуј, пробај, заволи (Р)

    '''Путуј, пробај, заволи са Лазаром' откриће вам чари туризма и гастрономије широм Републике Српске и одвешће вас на позната, мање позната, па чак и сасвим непозната мјеста.