Užas

Majka pokušala angažovati plaćenog ubicu da joj likvidira sina (3)

  • Извор: Телеграф
  • 20.07.2023. 20:32

Djevojka (18) iz Majamija navodno je pokušala da unajmi ubicu da ubije njenog trogodišnjeg sina, javlja "CBS News".

Jazmin Paez (18), iz Majamija, optužena je za prvostepeno nagovaranje na ubistvo i trećestepeno korišćenje komunikacionog uređaja u nezakonite svrhe, pokazuju sudski dokumenti. Odvedena je u zatvor u Majamiju Dejd, ali nije bilo jasno da li je određena ili je položila kauciju.

Istražitelji su rekli da ih je u utorak kontaktirao čovjek koji vodi lažnu veb stranicu za unajmljivanje ubice da prijavi da ga je žena kontaktirala kako bi dogovorila ubistvo maloljetnog djeteta. Policija je saopštila da ju je osnivač napravio veb-sajt da uhvati i obuzda ljude koji žele da angažuju ubice.

Dvije osobe poginule u sudaru kamiona i automobila

Dvije osobe poginule u sudaru kamiona i automobila

Policija je saopštila da je osumnjičena dala dječakovu adresu i njegovu sliku kako bi olakšala posao plaćenom ubici.

Prema istražiteljima, žena je tražila da "posao bude završen do četvrtka".

Policija je ušla u trag IP računara koji je korišćen za podnošenje zahtjeva za ubistvo i tako našla ženu, navodi se u policijskom izvještaju.

Policajci su otišli na adresu i razgovarali sa dječakovom bakom, koja ga je identifikovala kao namjeravanu žrtvu na osnovu fotografija iz zahtjeva za ubistvo. Dječaka je policija pronašla živog i zdravog u kući.

Upaljen alarm zbog nevremena: Budite oprezni!

Upaljen alarm zbog nevremena: Budite oprezni!

Istražitelji su se tada predstavili kao unajmljene ubice i razgovarale sa osumnjičenom, koja je pristala da plati 3.000 dolara za ubistvo.

Policija je potom otišla do njene kuće i uhapsila je.

Istražitelji nisu spekulisali o njenom motivu, ali su rekli da se na njenom internet pretraživaču i dalje nalazi veb lokacija sajta za iznajmljivanje ubice.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: