Još nema zvanične potvrde

Mediji: Ronaldo potpisao za klub iz Saudijske Arabije

  • Извор: Кликс
  • 30.12.2022. 20:27

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo potpisao je dvogodišnji ugovor s Al-Nasrom, timom iz Saudijske Arabije, a tu informaciju objavio je tamošnji Al Arabija na Twitteru te je nakon toga potvrdio CBS.

Iako je objavljeno da je Ronaldo i zvanično pronašao novi klub, još uvijek nema službene potvrde iz kluba ili iz njegovog tabora.

Prema ranijim informacijama, vjeruje se da će Ronaldo potpisati ugovor kojim će po sezoni zarađivati 70 miliona evra, a da je dogovorio dvogodišnju saradnju.

Ronaldo je uoči Svjetskog prvenstva u Kataru i zvanično raskinuo ugovor s Mančester junajtedom, nakon čega se dovodio u vezu s brojnim klubovima, ali na kraju ga niti jedan evropski velika nije želio dovesti u svoje redove.

S druge strane, bogatom klubu iz Saudijske Arabije nijedan uslov koji je Ronaldo postavio nije bio problem.

Ben Džejkobs, novinar CSA-a koji je i ranije najavio ovaj transfer, sada je objavio kako je Al-Nasr već sedmicama planira način na koji će potpisati Ronalda.

(Klix)

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм

    ''''Филм

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм