Učestvovaće na forumu

Mediji: Uskoro sastanak Putina i Kim Džong-Una

  • Извор: Агенције
  • 05.09.2023. 08:14

Sastanak lidera Ruske Federacije i Sjeverne Koreje, Vladimira Putina i Kim Džong-Una biće održan uskoro, prenio je Njujork Tajms.

Pozivajući se na američke funkcionere, list navodi da će dvojica svjetskih lidera prisustvovati Istočnom ekonomskom forumu od 10. do 13. oktobra u Vladivostoku, zbog čega se očekuje da će se upravo tamo i sastati.

Počinje naplata parkinga u Banjaluci

Počinje naplata parkinga u Banjaluci

Moguće je da će Kim Džong-Un u jednom od svojih rijetkih odlazaka u inostranstvo doputovati i do Moskve, tvrde funkcioneri, ali to zasad nije sigurno. 

Ono što izvori smatraju da je razlog njihovog sastanka je upravo razmjena oružja - Kim bi od Moskve zatražio slanje Sjevernoj Koreji napredne tehnologije za satelite i nuklerarne podmornice, kao i hrane, dok bi Putin od Pjongjanga zatražio slanje topničkih granata i protivtenkovskih raketa.

Na Manjači obustava saobraćaja

Na Manjači obustava saobraćaja

Inače, ovog ponedjeljka ruski ministar odbrane Sergej Šojgu potvrdio je i kako Rusija već razgovara sa Sjevernom Korejom o održavanju zajedničkih vojnih vježbi.

“Zašto ne, to su naše komšije. Postoji stara ruska izreka: Svoje komšije ne birate i s njima je bolje živjeti u miru i skladu”, rekao je Šojgu, prenio je Interfadž.

Пратите нас и путем Вибера

  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.

  • 18:20 Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 20:30 Филм

    '' Филм