Језив злочин који потреса Балкан

Мирелу убио, мртву данима држао везану, па је раскомадао и бацио крај пута?

  • Извор: Телеграф
  • 16.04.2024. 21:36

Румунска полиција је у кући Турчина, који се сумњичи за свирепо убиство жене чије раскомадано тијело је пронађено на њиви крај ауто-пута у Дамбовици, наводно пронашла трагове крви и жицу којом је Мирела била везана.

Осумњичени има 64 године и држављанство Њемачке, а у Румунију је дошао деведесетих година и купио имање код Букурешта. Како пишу медији, осумњичени живи у тврђави, иза високих бетонских зидина, а на плацу и даље постоји хангар, који је полиција јуче претраживала сатима.

Наводно су на плацу поред гомиле ђубрета пронашли и друге доказе који указују на то да је Турчин вјероватно одговоран за свирепо убиство Миреле.

Вјерује се да је почетком марта Мирелу везао и убио у својој кући, тијело је потом чувао данима, да би га на крају искасапио, спаковао у кесе и бацио крај аутопута.

"Инспектори су пронашли више трагова крви на имању, жицу којом је, како се сумња, жртва била везана, али и делове кеса које су сличне онима у којима су пронађени дијелови тијела. Узети су ДНК узорци и чекају се резултати", навели су извори за Обсерватор, а преноси Телеграф.

Комшије осумњиченог кажу да је повучен, али веома насилан човјек, који само чека да направи неки скандал. Наводе и да су га више пута виђали у Мирелином друштву.

Истичу да су Мирелу видјели крајем фебруара, почетком марта код његове куће, једном у колима, други пут у дворишту.

Осумњичени је ангажовао адвоката, који је рекао да ће његов клијент сарађивати у истрази.

Иначе, осумнијчени је до прије неколико година био ожењен Румунком, која је наводно преминула под мистериозним околностима. Више од 20 годна имао је послове у грађевинарству, а бавио се и столарским пословима.

Подсјетимо, Мирела је нестала 6. марта, а њена сестра је наредног дана пријавила нестанак. Тијело је пронађено 5. априла крај аутопута.

Пратите нас и путем Вибера