Све због љубоморе

Мислио да га жена вара, па је убио на бруталан начин

  • Извор: Телеграф
  • 20.04.2024. 18:48

Рајвер Махеј (50) убио је своју супругу Камаљет Махеј (45) када ју је 28 пута избо ножем у њиховој породичној кући у Вест Мидландсу у Енглеској. Како преносе страни медији, мушкарац је убиство починио из љубоморе, након што је помислио да га вара, а осуђен је на доживотну робију.

Иако је Рајверу више пута речено да није истина да му је супруга невјерна, он је свеједно починио злочин.

Мајка двоје дјеце задобила је катастрофалне убодне ране ножем по врату и тијелу након напада који се догодио око 4:30 ујутро 15. децембра прошле године. Међутим, око два сата касније, Махеј је позвао рођаке који су живели у близини, рекавши: "Сада сам убио Ками - идем да се убијем."

Међутим, Махеј није извршио самоубиство, већ је смирено изашао напоље да се састане са својом породицом прије него што им је показао гдје је оставио своју супругу да умре у гаражи.

Махајев адвокат навео је да постоји "тамнија страна иза затворених врата", као и да је мало вјероватно да ће његова дјеца икада више причати са њим.

Пресудивши му, судија Мајкл Чемберс рекао је да постоји доказ да се Камаљет супротстављала и да је "до те мјере морала да пати".

"Ово је био бруталан и дуготрајан злочин у вези са породичним насиљем и злостављањем. У складу с смјерницама за такво кривично дјело, то повећава озбиљност. Коришћено је оружје, наиме нож, и злочин се догодио у њеној кући", навео је.

Убиство у Новом Саду: Убио дјевојку па ранио себе

Убиство у Новом Саду: Убио дјевојку па ранио себе

Махеј је осуђен на доживотни затвор са минималном казном од 16 година и осам мјесеци - минус 123 дана за вријеме проведено у притвору.

Говорећи након изрицања казне, детективни инспектор Џим Махон описао је случај као "апсолутно трагичан" и рекао да су његове мисли и даље са Камаљетиним двоје дјеце.

"Ово је апсолутно трагичан случај који је оставио двоје дјеце без мајке и оца. Умјесто да позове полицију, Махеј је отишао на своје радно мјесто да им саопшти да тог дана неће бити присутан. Моје мисли су и даље са породицом Камаљет", закључио је.

(Телеграф.рс)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:10 Микродржаве: Малта, документарни програм

    '''Микродржаве: Малта, документарни програм

  • 21:10 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 22:00 Серија: Ко те шиша (12+)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:30 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:45 Серија: Ред Рок (12+)

    ''''Ред Рок' је ирска криминалистичка серија у режији Петера МкКена која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Рок у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:15 Ноћни програм

    Ноћни програм