Открило га обезбјеђење

Мјесецима живио испод степеништа у тржном центру: Имао шатор, сто и компјутер

  • Извор: Телеграф
  • 08.11.2023. 16:35

Чувари тржног центра у Шангају остали су шокирани када је испод степеништа откривено “скровиште” непознатог младића. Он је шест мјесеци боравио у једном кутку, гдје је разапео шатор, поставио сто, столицу и лаптоп.

Сви знамо колико су тржни центри прометне локације, што отежава посао обезбјеђењу, али остаје нејасно како “незвани гост” није примијећен, преноси Одитy Централ.

Прича је завршила на друштвеним мрежама, као и снимци младића и његовог импровизованог “пребивалишта”.

Он је “допуњавао” телефон и рачунар преко локалне мреже и успио да остане неоткривен мјесецима. Можемо га видјети како се одмара у столици.

Момак је на крају ухапшен, а прича је изазвала подијељена мишљења на друштвеним мрежама.

Једни су хвалили његову сналажљивост, а други га називали “паразитом” који је могао да нанесе штету локалима у тржном центру.

Касније је откривено да је неименованог момка прије шест мјесеци примијетио један чувар и одмах му наредио да напустио простор. Међутим, он је објаснио да се смјестио испод степеништа јер му треба мир док припреми пријемни за факултет.

Чувар се смиловао и дозволио му да остане, док не прође важан испит. Није познато шта се догодило с тим човјеком, али је младић наставио да живи испод степеништа све до 30. октобра, када га је примијетио други припадник обезбјеђења.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.