Румунија

Мјесецима живио са тијелима двије сестре

  • Извор: Агенције
  • 18.11.2023. 12:58

Социјални радник пронашао је тијела двије сестре у стању распадања у једној кући у округу Бистрица-Насауд у Румунији.

Тијела жена старих 41 и 52 године мјесецима је чувао њихов брат, који ником није јавио да су преминуле.

Случај је откривен када је социјални радник схватио да једна од сестара, која је бринула о другој која је била тешко болесна, мјесецима није подигла накнаду за туђу негу и помоћ.

Жене су годинама живјеле са братом у кући у Родни, али их од љетос нико није видио. Онда је у петак социјални радник, који је био забринут што мјесецима нико није подизао новац, дошао до њихове куће и тада пронашао њихова тијела у стању распадања.


Са дјететом у рукама скочила са 12. спрата

Са дјететом у рукама скочила са 12. спрата

Сестре је пронашао у кревету, прекривене ћебадима и јорганима.

Брат му је рекао да зна да су му сестре мртве, али није могао да објасни зашто ником то није јавио. С обзиром на стање у којем су тијела затечена, вјерује се да су жене мртве најмање мјесец дана.

Комшије су шокиране трагедијом.

"Нисам их видио дуже вријеме. Знам да је једна била болесна и да је са њима брат. Од љетос их нисам видио... У шоку сам, не знам шта да кажем. То је породица која тешко живи, али не знам како је он могао тако...", река је један комшија.

Полиција је привела брата на саслушање.


Мушкарац преминуо на гробљу

Мушкарац преминуо на гробљу

У дому гдје су пронађена тијела форензичари су урадили увиђај, како би се установило да ли има елемената кривичног дјела.

У овом тренутку није познато од чега су жене преминуле.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    Наша Српска

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.