Vivek Chadha

Multimilioner blizak Kameronu i Terezi Mej pronađen mrtav: Imao je samo 33 godine

  • Извор: Б92
  • 26.10.2021. 19:41

Multimilioner Vivek Chadha iz Londona preminuo je samo dva mjeseca nakon što se na raskošnoj ceremoniji vjenčao s partnerkom Stuttee Chadhom, piše Daily Mail.

Vivek se navodno srušio u stanu u središtu Londona u ranim jutarnjim satima u nedjelju, samo nekoliko sati nakon što je primjećen na žurci u jednom ekskluzivnom noćnom klubu u Londonu.

"Nema riječi koje bi opisale što se dogodilo. U šoku sam i još uvijek pokušavam da dokučim šta ću sada. Vjenčali smo se tek prije osam nedjelja i bilo je prekrasno. Sada moram da se nosim s gubitkom ljubavi svog života. Zapanjena sam i srce mi je slomljeno", rekla je Stuttee.

"U totalnom smo šoku i prerano nam je išta da kažemo o Viveku i njegovim postignućima. Doći će vrijeme kada ćemo mu odati počast, ali trenutno je prerano za nas. Previše nas boli", rekla je njegova majka Jasbir.

Chadhi vjerovatno predstoji obdukcija kako bi se utvrdio uzrok smrti, iako bliski izvori navode da je najvjerovatnije imao srčani udar.

Tajkun je imao bliske veze s visokorangiranim članovima Konzervativne stranke, poput Dejvida Kamerona i Tereze Mej. Vodio je i kompaniju Nine Group, koja posjeduje nekoliko luksuznih hotela i pivnicu. Nedavno su sklopili ugovor i s lancem restorana Pizza Hut.

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    ''Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?