Teksas

Mušterija usmrtila pljačkaša sa lažnim pištoljem

  • Извор: АТВ
  • 09.01.2023. 16:22

Mušterija u teksaškom restoranu usmrtio je pljačkaša pucnjem u glavu, koji je pokušao opljačkati goste restorana koristeći lažni pištolj.

Napadača je u restoran ušao maskiran držeći pištolj nakon čega je od deset osoba u restoranu oteo novac.

Snimak nadzorne kamere pokazuje naoružanog muškarca koji uz prijetnju pištoljem prilazi gostima u restoranu i uzima im novac. Na snimku je vidljiv i muškarac u prvom planu koji u trenutku nepažnje pljačkaša vadi svoj pištolj.

Nakon toga, kada je pljčkaš pokupio novac od njega i čovjeka koji je sjedio sa njim za istim stolom, muškarac vadi pištolj i sleđa puca u pljačkaša.

Svjedoci kažu da je ispalio devet metaka od čega je jedan završio u glavi maskiranog muškarca. Mušterija u sivoj majici je potom pokupio novac i vratio ga mušterijama, svjedoče prisutni.

Policija još uvijek nije podigla nikakve optužnice i ne žele govoriti o dešavanjima koja su snimljena nadzornom kamerom.

Тагови:
  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм