САД

На Флориди нестала д‌јевојчица (5), полиција је пронашла у мочвари

  • Извор: Индекс
  • 01.03.2024. 08:49

Полиција на Флориди је помоћу термалних камера пронашла аутистичну д‌јевојчицу (5) која је нестала у мочвари. Цурица је у понед‌јељак одлутала од своје куће, а родитељи су одмах пријавили нестанак, рекао је Чед Чонистер, шериф округа Хилсбург. Пронађена је касније тог дана, пише Скај Њуз.

Полиција је објавила снимке термалних камера на којима се види како д‌јевојчица хода по мочвари у близини Тампе. "Хеј, мислим да је видим у шуми", јавио је полицајац у хеликоптеру колегама на тлу. "Ако је позовете, могла би вас чути. Налази се 20-ак метара испред вас", чује се како говори. 


На снимкама с камера које се налазе на униформама полицајаца види се тренутак у којем службеници спашавају дијете. Један је полицајац зазвао њезино име и подигао руке. Д‌јевојчица је такође подигла руке и кренула према њему, а он је убрзо подигао дијете. "Извући ћемо те одавдје", рекао јој је док су се враћали кроз мочвару. 

Најдрскија издаја у историји Америке

Најдрскија издаја у историји Америке


Пратите нас и путем Вибера

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:00 Серија: Авионџије (12+)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!