Малезија

На плажи пронашли огромно мистериозно створење

  • Извор: Радио Сарајево
  • 09.04.2024. 19:11

На плажи у Малезији недавно је испливало распаднуто тијело мистериозне морске животиње, што је привукло пажњу пролазника.

Службеници су примијетили надуто трупло у петак, 5. априла, док су обављали надзор дужином плаже Телук Мелано у Лунду, у Малезији. 

Обавијестили су АПМ, локалну агенцију за катастрофе, која је необичан сусрет објавила путем Фејсбук објаве.

Чудна маса на плажи привукла је гомилу знатижељних, будући да су виђења насуканих морских сисаваца ријетка у овом подручју, јавио је New Sarawak Tribune, локални лист. Иако стручњаци вјерују да је тајанствена маса вјероватно остатак кита, морска звијер донекле је слична другим чудним створењима која су испливала на плаже диљем свијета.

То укључује "мермаидске глобстере" који су пронађени на отоку у Папуи Новој Гвинеји у октобру и привукли хиљаде знатижељних.

Открића глобстера, који су неидентифициране масе морског меса, нису ништа ново. Кроз хисторију, поморци су тврдили да су доживјели страшне сусрете с чудовиштима великим и малим, од кракена (легендарне морске звијери с особинама сличним хоботници) до сирена.

У модерно доба, људи су пријављивали своје дијелове чудних морских створења, укључујући морске псе без јетре, длакаво чудовиште и морску масу, јавља Клик.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    ''''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.