Nađeni ljudski ostaci i dijelovi aviona koji se juče srušio u okean

  • 10.01.2021. 08:15

Indonezijske vlasti otkrile su signale s dvije lokacije u Javanskom moru. Vjeruje se da bi mogli dolaziti iz crne kutije aviona Sriwijaya Aira koji je juče nestao s radara samo četiri minute nakon polijetanja iz Jakarte za Pontianak.

Spasilačke ekipe u moru su pronašle dijelove ljudskih tijela i komade aviona. U njemu je bilo 56 putnika i šest članova posade, ukupno 62 ljudi.

Još nema službenih podataka o žrtvama.

"Uvjeren sam kako ćemo vrlo brzo pronaći letjelicu", rekao je član indonezijskog ratnog vazduhoplovstva uključen u potragu, koja je fokusirana na šire područje ostrva Laki i Lancang gdje je dubina mora između 20 i 23 metra.

Podsjetimo, avion marke Boeing 737-500 je juče nedugo nakon polijetanja iz Jakarte izgubio kontakt s kontrolom letenja i nestao s radara. Srušio se u okean nakon što je brzo izgubio na visini.

Nesreća se dogodila oko 8 sati ujutro.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм