Florida

Napao djevojku u teretani, ona mu vratila "istom mjerom"

  • Извор: АТВ
  • 18.02.2023. 13:57

Mlada žena Alma Našali (24) napadnuta je dok je vježbala u teretani u okviru stambenog kompleksa na Floridi.

BBC je objavio video na kojem se vidi kako se hrabra djevojka suprostavlja napadaču i pokušava da telefonira.

“U stvari, nije me bilo strah. Ja sam bodibilder i zapravo sam jako snažna, tako da je on, u mojoj percepciji, jednak meni. Nisam ga vidjela kao većeg niti manjeg od mene. U svojim mislima sam znala da sam jača od njega i znala sam da mu mogu uzvratiti”, rekla je ova djevojka.

Našali je vježbala u teretani kada je pustila unutra čovjeka za kojeg je mislila da takođe želi trenirati. Nedugo nakon toga, muškarac ju je napao. 

“Moj savjet bi bio da nikada ne odustajete. Roditelji su mi uvijek govorili da nikada ne odustajem i ta misao mi je bila u glavi dok sam se borila sa njim”, rekla je Alma koja je na kraju uspjela da umori napadača i da pobjegne.

U video prilogu možete da pogledate reakciju ove hrabre djevojke.

Тагови:
  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Микродржаве: Малта, документарни програм

    '''Микродржаве: Малта, документарни програм

  • 21:10 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 22:00 Серија: Ко те шиша (12+)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:30 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:45 Серија: Ред Рок (12+)

    ''''Ред Рок' је ирска криминалистичка серија у режији Петера МкКена која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Рок у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.