Санта Клара

Напијала их и тјерала на секс: Ово је мајка која је сину (15) организовала блудне журке

  • Извор: Курир
  • 20.10.2023. 08:05

Средовјечна Шенон О'Конор, коју зову и "парти мама" - оптужена да је организовала блудне журке са малољетницима од 14 година, укључујући њеног 15-годишњег сина. Она се сада суочава са 39 оптужби у вези с различитим облицима злостављања дјеце.

Сада, у новоподнесеним судским документима, Окружно тужилаштво Санта Кларе открило је наводне претраге на интернету пронађене након форензичке претраге на Шеронином мобилном телефону. Док тужиоци тврде да је извршила разне претраге након што је сазнала да је под истрагом полиције - од тога да ли постоји налог за њено хапшење до тога да ли би могла да буде кривично гоњена у Калифорнији након што је побјегла у Ајдахо до закона који се односе на давање алкохола малолетницима.

За ова три знака новембар ће бити прави пакао

За ова три знака новембар ће бити прави пакао

Претрага која највише узнемирава од свих ових наведених интернет упита укључивала је сексуализацију дјеце.

Истражитељи такође кажу да су, према закону и злочину, пронашли више видео снимака преузетих на њеног телефон са различитих платформи друштвених медија. На тим наводним видео-снимцима биле су младе дјевојке, које су изгледале као да су малољетне, у одјећи која је наводно врло изазовна и открива много.

Организовала тајне журке за малолетнике

Шенон је прије двије године оптужена за 39 кривичних дјела, укључујући злостављање дјеце, сексуални напад и давање алкохола малољетницима, које је поднијело окружно тужилаштво у Санта Клари.

Према изјави о чињеницама истражитеља тужилаштва, О'Конор је тајно приређивала забаве у својој кући и у изнајмљеним смјештајима, гдје је давала алкохол и кондоме тинејџерима, углавном од 14 и 15 година. Била је једина одрасла особа икада присутна. Истражитељи кажу да су тинејџери пили до тачке да су повраћали, нису могли да стоје, па чак и били у несвјести у више наврата, док их је она охрабривала да врше интимне радње једни са другима - од којих су многи били без пристанка.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 20:30 Филм: Влаком према југу (12+)

    '' Филм: Влаком према југу (12+)

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)