Језиво

Натјерала сина да се поздрави са оцем, па убила и себе и дијете

 • Извор: Телеграф
 • 22.05.2024. 15:35

Савана Кригер (32) и њен син Каиден (3) из Сан Антонија пронађени су мртви са ранама од ватреног оружја у парку у Тексасу, а како преносе званичници, мајка је прво убила сина, а затим и себи пресудила.

Власти су током истраге дошли до редослиједа догађаја који су претходили убиству и самоубиству, а према првим информацијама мотив је била битка за стартељство која се извјесно вријеме водила.

Шериф Хавијер Салазар описао је посљедње тренутке Саване Кригер и њеног трогодишњег сина Каидена након што је објавио да су и мајка и дијете имали прострелне ране у предјелу главе.

Салазар је рекао да је Савана напустила посао у 12:49 часова и отишла до куће њеног бившег мужа у Верде Боскеу, гдје је наводно оштетила његове личне ствари док је мушкарац био на послу.

Након тога се вратила у своју кућу у Доверс Ден, Сан Антонио, гдје је испалила два хица у њихов вјенчани портрет. Касније је истрагом утврђено да су то исте чауре као и оне које су биле у пиштољу из којег је убијен дјечак и којим је починила самоубиство.

Савана је затим напустила свој дом и отишла да узме дјечака из вртића па је позвала бившег мужа преко апликације Фејстајм и наводно му рекла: "Нећеш имати ништа до краја дана".

Муж је одмах пријавио случај полицији, а жена му је у међувремену послала поруку са текстом који је гласио: "Кажи ћао свом сину".

Послије још неуспјешних покушаја да дође до њега, Савана је снимила снимак од 21 секунду на којем је сину рекла сину да "каже збогом татици" што је он и учинио, а онда је пољубила сина.

Шериф је рекао да су њене намјере биле "прилично јасне".

Тијела Саване и Кејдена пронађена су у јарку 19. марта око 19 сати након послатог видео-снимка.

(Телеграф.рс)

Пратите нас и путем Вибера

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

  '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.