Mis Njujorka porijeklom sa Kosova

Ne miruju sa provokacijama: Misica pokazala albanskog orla

  • 16.02.2019. 16:31

Ovogodišnji izbor za mis Njujorka protekao je u jeku provociranja i skandala koji je priredila nova misica, Albanka porijeklom sa Kosova.

Fljorinda Kajtazi (27) prošlog mjeseca ponijela je titulu mis Njujorka 2019. godine, a ova djevojka porijeklom sa kosovska nije odoljela da pobedu proslavi simulacijom albanskog orla.

Kako se navodi, ona je poslije proglašenja pobjede, sva ushićena na podijumu, sa krunom i cvijećem u ruci, riješila da sklopi prste i tako izrazi svoju nacionalnu pripadnost, što baš i nije bilo ni očekivano ni prikladno na jednom izboru za mis.

Ona je dobila više glasova od strane profesionalnog žirija, ali i aplauz publike. Istovremeno, ona je ponijela i titulu mis fotogeničnosti.

Ovo je inače drugi put za tri godine da Albanka postane mis Njujorka, pošto je tu titulu 2016. godine osvojila Serena Bučaj.

Fljorinda često na svom Instagram profilu fotografije opisuje i na albanskom jeziku.

Тагови:
  • 20:40 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 21:10 Филм: Екипа (12+)

    '"Екипа" је прича са сјајним хумором која говори о љубави, крими-комедија за све генерације, али је уједно и први филм који приказује српски фудбал и ривалитет између два највећа клуба – Партизана и Црвене звезде.

  • 22:40 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:40 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)

  • 00:40 Ноћни програм

    Ноћни програм