Filipini

Nisu odustali: Par se vjenčao u poplavljenoj crkvi

  • Извор: АТВ
  • 08.08.2023. 20:14

Čak ni majka priroda nije mogla da pokvari dan vjenčanja ovih mladenaca nakon što su dva razorna tajfuna pogodila Filipine.

Na video snimku koji je na društvenim mrežama podijelila mladina rođaka, Marija Jasmin Halili, nevjesta Dajan Viktorijano se može vidjeti kako se probija kroz poplavu do gležnjeva unutar istorijske crkve Barasoain u Malolosu.

Mlada, odjevena u raskošnu bijelu vjenčanicu koja je imala dugi šlep i veo, mlada, te je nosila veliki buket cvijeća, bila je odlučna da prošeta niz prolaz, iako joj je bila potrebna mala pomoć da dođe do oltara.

Na snimku su prikazana dvojica muškaraca koji joj pomažu da podigne haljinu, kako bi ona mogla da dođe do mjesta gdje je razmijenila zavjete sa sadašnjim mužem Paulom Padiljom. Svatovi, koji su se okupili u crkvenim klupama, takođe su stajali u poplavi, obučeni u svoju najljepšu odjeću kako bi podržali par na njihov poseban dan.

Uprkos vodi, sve oči su bile uprte u mladu dok je išla do oltara.

„Kada smo vidjeli da je crkva poplavljena, odlučili smo da nastavimo sa ceremonijom, bez obzira na sve“, rekla je Viktorijano, prenosi Independent.

“Nije bilo važno da li su gosti odbili da dođu zbog situacije“, dodala je ona. „Ono što je važno je da smo željeli da se vjenčamo, da smo nas dvoje bili tu i da su naše porodice bile sa nama.”

Filipine su zahvatile jake kiše, koje su donijeli super tajfun Doksuri, a kasnije tajfun Kanun. Vlada Bulakana, gde se nalazi crkva Barasoain, proglasila je stanje katastrofe zbog velikih poplava.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Прича се (Р)

    Емисија: Прича се (Р)