Ajova

Novinara iznerviralo vrijeme pa poručio gledaocima: "Postajem sve nervozniji..."

  • Извор: Б92
  • 24.12.2022. 14:14

Sportski reporter iz Ajove postao je viralan na društvenim mrežama nakon što ga je uredništvo zamolilo da popuni vremenskog reportera tokom snježne oluje u SAD.

Mark Vudli, sportski novinar u KWWL izvještač pri CNN-u, dobio je zadatak da pokrije oluju uoči božićnih praznika.

"Obično se bavim sportom, ovde je sve otkazano narednih nekoliko dana", rekao je sarkastični Vudli na snimku, stojeći napolju u snijegom prekrivenom Vaterlou u Ajovi, dodajući:

"Dakle, koje je bolje vrijeme da zamolite sportistu da dođe oko pet sati ranije nego što bi se inače probudio, ovdje da stoji na vjetru, snijegu i hladnoći i kaže drugim ljudima da ne rade isto?

Navikao sam na večernje emisije koje traju samo 30 minuta i uglavnom sam u tim emisijama", rekao je kasnije i naglasio: "Ovo je zaista duga emisija, pa se uključite narednih nekoliko sati i gledajte kako postajem sve nervozniji. Mogu li sada da se vratim svom redovnom poslu", upitao je u jednom trenutku Vudli.

Na Vudlijevu sreću, njegova redakcija odobrava ovakvu vrstu izvještavanja.

"Moja snaja je rekla 'moraš ovo da tvituješ'. Stavio sam ga na Tviter, misleći da će ga vidjeti 20-30 ljudi, moji urednici ne bi marili, ne bi nigdje išlo. U roku od nekoliko sati dobio sam poruke poput 'čovječe, postaješ viralan'."

Тагови:
  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.