Stefan Mitrović

Obrt u slučaju mladog golmana Crvene zvezde: Nije žrtva nego nasilnik?

  • Извор: Новости.рс
  • 09.05.2022. 10:12

Vijest koja je prije nekoliko dana potresla fudbalsku Srbiju, da je pretučen golman Crvene zvezde Stefan Mitrović, dobila je neočekivani obrt - mladi čuvar mreže izgleda nije žrtva nego nasilnik?!

Tinejdžer je, kako je javljeno, pretučen na proslavi rođendana u jednom restoranu u Beogradu, a kasnije je stiglo objašnjenje da je do sukoba došlo jer je branio svoju sestru od silovanja.

- Na prvom mjestu želimo da istaknemo da se na pomenutoj proslavi nije dogodio nikakav pokušaj silovanja - navode u odgovoru i uz to nam dostavljaju snimak gdje se zaista vidi da Stefanova sestra odlazi dobrovoljno sa jednim mlađim licem u prostoriju koja služi za odlaganje poklona.

Potom slijedi nekoliko snimaka na kojima se vidi kako mladi golman zajedno sa sestrom odlazi u prostoriju.

- Na snimaku se vidi kako Stefan, vidno pijan, zajedno sa sestrom napušta prostoriju u 00:24.

Nedugo zatim, sljedi povratak Marinkovića u sobu:

- Stefan upotrebom sile nasilo ruši vrata i ulazi u prostoriju u tom momentu njegova sestra nije u prostoriji, a na snimku se vidi kako ona ulazi kasnije u prostoriju. Dakle, nisu nikakvih huligani njega tukli kaišem po licu i tijelu, već je isti imao namjeru da upotrebi kaiš kako bi drugim licima nanio povrede, jer se na snimku vidi kako s kaišem ide ka prostoriji.

Posle toga uslijedio je zahtjev da Stefan i njegova sestra napuste objekat.

- Oni su nevoljno i uz mnogo problema to učinili.

Uslijedio je video izlaska iz lifta.

- Stefan kaišem i nogama udara maloljetna lica koja usljed toga zadobijaju tjelesne povrede čiji se će stepen naknadno utvrditi.

Na kraju, advokatska kancelarija donela je zaključan i negirala da je mladi Marinković bio pretučen. 

- Moj klijent apsolutno osuđuje bilo kakav vid nasilja, naročito and maloljetnicima, i to je još jedan od razloga zbog čega se na ovaj način oglašava. U objektima koji su u njegovom vlasništvu neće biti tolerisano nasilničko ponašanje, narušavanje fizičkog integriteta gostiju i uništavanje imovine i iz tih razloga ćemo zbog ovog nemilog događaja potražiti sudsku zaštitu - navodi se u saopštenju koje je advokat Vladimir Grković dostavio medijima.

(Novosti)

  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.