Velika Britanija

Odvratan video pokazuje crve u Mekdonaldsovom dozeru

  • Извор: АТВ
  • 05.09.2022. 22:29

Majka iz Velike Britanije objavila je snimak na kojem se vide živi crvi u dozatoru za sos u Mekdonaldsu.

"Nemojte koristiti pumpe za sos u Mekdonaldsu u ulici Cheltenham", napisala je Carly Ormerod upozoravajući da je video "gadljiv".

Ovo odvratno otkriće je primijetila kada je svojoj 11-godišnjoj kćerki i njenim prijateljicama pripredila ručak u poznatom lancu ishrane. Primijetila je nešto čudno kada je jedna od djevojčica otiša da napuni posudu BBQ sosom.

"Moja kćerka i njene prijateljice otišle su po još sosa, i njena drugarica primijetila je crve. Bilo ih je između 30-40. Bilo je mušica i crva u dozeru i vjerovatno su tu već neko vrijeme.

S obzirom da ovaj lanac restorana radi 24 sata, pita se kada čiste uređaje.

Ormerod je rekla da je naknadno upozorila zaposlene Mekdonaldsa na invaziju pokretne riže, nakon čega su oni „prišetali“ izgledajući „užasnuto“ i pokušali da zagrade poglede kupaca.

U panici su upali na scenu i nisu željeli da ih iko vidi“, objasnio je Britanac. „Svi okolni stolovi su vidjeli i svi su bili užasnuti, piše NYPost.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Серија: Од јутра до сутра (12+)